Brann I Hemsedal : Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Torsdag like etter midnatt fikk .

Torsdag like etter midnatt fikk . Nijeoutxcfq1om
Nijeoutxcfq1om from www.dagbladet.no
Byggene ligger i området ved det store skisenteret. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Brannen har spredt seg til et nabobygg, .

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Brannen er synlig over hele hemsedal. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Byggene ligger i området ved det store skisenteret.

Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannen er synlig over hele hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal.

Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Mann Omkom Under Skikjoring I Hemsedal
Mann Omkom Under Skikjoring I Hemsedal from premium.vgc.no
Brannen er synlig over hele hemsedal. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Byggene ligger i området ved det store skisenteret. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Torsdag like etter midnatt fikk . Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken.

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til .

Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Brannen er synlig over hele hemsedal. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Byggene ligger i området ved det store skisenteret.

Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Brannen er synlig over hele hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats .

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Hemsedal Hallingdal Brann Og Redningstjeneste
Hemsedal Hallingdal Brann Og Redningstjeneste from www.hbr.no
Det er ikke meldt om personskader. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Byggene ligger i området ved det store skisenteret. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken.

Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken.

Torsdag like etter midnatt fikk . Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Byggene ligger i området ved det store skisenteret. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det er ikke meldt om personskader. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal:

Brann I Hemsedal : Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.

Posting Komentar

0 Komentar